Goedkope boxsprings in alle maten

Bij het kopen van een goedkope boxspring komt veel kijken. Welk uiterlijk moet het hebben en past het beste in uw slaapkamer. Wat ligt het lekkerste en waar voelt u zich comfortabel op. Maar natuurlijk ook de maat is belangrijk. Vaak kunt u niet elk type boxspring bestellen in alle maten. Bij ons bent u verzekerd van deze mogelijkheid. Of het nu gaat om een boxspring 180×200 of een eenpersoonsbed. Wij hebben voor u bij elke boxspring dezelfde mogelijkheden. Bekijk het aanbod en geniet van een heerlijke nachtrust.

Goedkope bedden inclusief matras

Eigenlijk worden alle boxsprings verkocht inclusief matras en topmatras. U heeft hier de keuze uit verschillende soorten samenstelling. Dit bepaald het slaapcomfort en het uiteindelijk gevoel wat u krijgt tijdens het slapen. Goedkope bedden inclusief matras komen in alle maten en vormen. Kies bij ons de beste boxspring tegen een betaalbate prijs.Voor een goedkope boxspring bent u bij ons aan het juiste adres.

Boxspring aanbiedingen

Een groot misverstand is dat bij een boxspring aanbieding de kwaliteit lager ligt dan bij een boxspring buiten de aanbieding. Maar dit is zeker niet het geval. Wij hebben verschillende aanbiedingen van hoge kwaliteit tegen een toch betaalbare prijs. U kunt geheel zelf de maat van de boxspring. Het slaapcomfort en de kleur uitkiezen van het bed. Het slaapcomfort is onderverdeeld in een pockterveren matras en een topdekmatras. U kunt dan zelf kiezen wat voor soort pockterveren matras u wilt en welk materiaal het topdekmatras moet zijn.

De boxspring outlet van Nederland

In onze outlet vind u een groot aanbod aan verschillende boxsprings in verschillende kleuren, maten en slaapcomfort. De boxspring outlet bestaat voornamelijk uit dubbel bestelde boxsprings. Of bedden die tijdens het vervoeren vies zijn geworden. Hierdoor koopt u toch tegen een betaalbare prijs een goed bed. Niet alleen het slapen is aangenaam maar de portemonnee blijft bespaart. Bekijk het aanbod in onze showroom en u bent verzekerd van een goede nachtrust.

Goedkope bedden in Nederland

Bent u op zoek naar een goedkoop bed. Dan kunnen wij u zeker van dienste zijn. Het wil niet zeggen dat, omdat de boxspring goedkoop is dat de kwaliteit daarom ook minder is. Het tegendeel is waar. Al onze boxspring zijn van hoge kwaliteit en hebben een voortreffelijk slaapcomfort. Omdat wij rechtstreeks inkopen bij de fabriek kunnen wij u goedkope bedden aanbieden met hoog slaapcomfort. Zelfs de goedkope bedden zijn geheel zelf samen te stellen. De maat, de kleur, maar ook het slaapcomfort is geheel naar eigen wens te kiezen.

U wilt een boxspring kopen

Een boxspring kopen kan soms een uitdaging zijn met alle verschillende keuze mogelijkheden. Wij hebben geprobeerd het zo duidelijk en overzichtelijk te maken op onze webshop. Stap voor stap kunt u zelf de boxspring samenstellen. Mocht u toch ergens tegenaan lopen dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze slaapexperts. Deze hebben jarenlange ervaring met de verschillende eigenschappen van alle materialen en kunnen u dus advies op maat geven. Bekijk het aanbod en neem zonodig contact op.

Wilt u toch een twijfelaar bed

Misschien bent u er bekend mee, of heeft u er nog nooit over gehoord. Maar het twijfelaar bed is een veelzijdige boxspring in ons assortiment. De boxspring heeft een afmeting van 120×200 en is geschikt als een- of tweepersoonsbed. Vaak worden dit soort boxspring besteld door mensen die voor het eerst uit huis verhuizen of mensen die kleiner gaan wonen. Als eenpersoonsbed is het erg ruim, maar als tweepersoons bed ligt u dicht tegen elkaar aan. Bekijk het aanbod in onze webshop.

Verschillende tweepersoonsbedden

De meeste verkochte boxspring is een tweepersoonsbed van 160 of 180cm breed. Daarom kunt u in ons assortiment alle boxsprings bestellen in een tweepersoons variant. Hierbij kunt u de breedte maat maar ook de lengte maat aangeven. U heeft de keuze uit verschillende kleurstoffen. Maar natuurlijk kunt u ook het slaapcomfort geheel zelf samenstellen. Standaard krijgt u een pockterveren 500 matras, maar deze kunt u upgraden. Een gratis topdekmatras wordt standaard meegeleverd, maar deze kunt u naar eigen wens upgraden.

Welk bed wilt u kopen

Een bed kopen ofwel een boxspring kopen kan veel kopzorgen met zich meebrengen. Iedereen heeft een goed bed nodig om uitgerust op wakker te worden. Er zijn teveel mensen die door een verkeer slaapcomfort klachten krijgen in het lichaam en slaapproblemen. Slapen hoort een genot te zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om uw slaap te verbeteren. Door het kiezen van het eigen slaapcomfort bent u verzekerd van een beter nachtrust. Bent u niet bekend met alle materialen of geven de verschillende keuzes u meer hoofdpijn dan informatie. Neem dan contact op met een van onze slaapexperts.

Bent u op zoek naar de goedkoopste boxspring

Bent u beter bekend als een koopjesjager. Dan hebben wij voor u een aanbod waar u geen nee tegen kan zeggen. De goedkoopste boxspring bestaat en slaapt ook nog een heerlijk. Zelf al is het de goedkoopste het voldoet nog steeds aan de hoge eisen. Het slaapcomfort is zeer hoog en kan naar eigen wens worden samengesteld. Wij hebben naast het grootste aanbod ook nog eens een van de scherpste prijzen in de Benelux.

Welk bed wilt u bestellen

U wilt een bed bestellen maar weet nog niet precies welke. U kijkt waarschijnlijk het meest naar het uiterlijk en niet echt naar het slaapcomfort. Wij geven u een waardevolle tip, kijk eerst naar het slaapcomfort en dan naar het uiterlijk. De kosten voor het uiterlijk gaan uiteindelijk af van het slaapcomfort. Heeft u liever een bed wat er mooi uitziet of een bed waar u lekker op ligt. Wij kunnen u helpen met het bestellen van het juiste bed. Gegarandeerd een beter nachtrust dan u nu heeft.

Een echte boxspring bestellen

Bij een boxspring bestellen komt veel kijken. Welk type matras geeft de beste ondersteuning. En hoe kiest u het juiste topmatras uit. Bij het kiezen van het matras moet u vooral letten op de hardheid en het aantal veren. Hoe zwaarder des te steviger moet het matras zijn om uw gewicht te kunnen opvangen. Het topdekmatras is de extra laag die meer slaapcomfort geeft tijdens het slapen. Hierbij wordt gekeken naar transpiratie, ventilatie en lig gevoel.

Een boxspring van 180×210

Het is doorgaans niet een van de meest bestelde afmetingen, maar het is zeker een bed geschikt voor een koning of koningin. De boxspring 180×210 is een heerlijk ruime boxspring voor twee personen. Denkt u er wel om dat de boxen erg groot zijn en u dus wel ruimte heeft om het naar de slaapkamer te dragen. Het zou vervelend zijn als de boxspring niet naar boven kan omdat de boxen te groot zijn. Vraag voor meer informatie naar de mogelijkheden aan een van onze slaapexperts.